2015. május 5., kedd

Kép-kavalkád II.

Az utóbbi hetek elég sűrűre sikeredtek, hisz a tenyészszemle után következett egy nagy kirándulás. Eszter barátnőmet látogattuk meg, akinek első kölykei majdnem egyszerre születtek meg Ivyékkal. A sors úgy hozta, hogy Ivy tesója Liza (azaz Agent Provocateur Mistress Maleficent) és Eszter egyik kiskutyája Artúr (azaz Allil Blue Arkenstone) egyazon családhoz kerültek. Miután a gazdik nagyon közel laknak Eszterhez, felkerekedtünk és meglátogattuk őket. Persze vittük a lányokat is a nagy családi összejövetelre. 

Látogatóban az Allil kennelben
Yzma, apukája Hypo (Rineweld Chesterfield), tesója Ivy, és Eszter két tricolor lánya Eliza és Yvaine



Szóval Eszterék után átmentünk meglátogatni a babákat, akik már nem is annyira babák :-)

 Liza majd másfél év után először találkozott Zolival. Ivy persze roppant féltékeny volt :-) De azért hagyta, hogy a tesóját megszeretgessék. 



Amikor Vivnek elege lett a mellőzöttségből, persze rögtön hozzám rohant :-)



Míg mi emberek beszélgettünk, a kertben elszabadultak a colliek, és esztelen rohangálásba kezdtek. Látszott, hogy állatira örülnek egymásnak. Nem is tudtak betelni az élménnyel, csak játszottak és szaladgáltak. Irtó cukik voltak. Artúr pedig kifejezetten élvezte, hogy hirtelen lett egy komplett háreme, hiszen négy lány is forgolódott körülötte: Yzma, Ivy, Liza és Artúr anyukája, Yvaine




folyt. köv.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése