2013. december 1., vasárnap

Látogatók hada

Az elmúlt napok nagyon mozgalmasan teltek. Minden napra jutott egy vagy több látogató. Csütörtökön Demi-t jött megnézni leendő gazdija. Pénteken Kókuszkát látogatta meg a gazdija. Nagyon érdekes egyébként, hogy a kiskutyák mintha éreznék, hogy kihez ki jön. Demi sokkal érdeklődőbb volt amikor hozzá jöttek, a végén még ki is kísérte a látogatókat. Kókuszka is hamar megtalálta az összhangot a gazdival, tulajdonképpen csak hanyatt feküdt és hagyta magát simogatni. 

Kókuszka a leendő gazdijával


A látogatások száma pedig egyre csak nőtt, mivel a kicsik most vannak abban a korban, hogy már lehet velük játszani, kommunikálni, sok mindent már meg is értenek. Péntek esete Luca barátnőm jött át babázgatni, jól meggyűrte a kicsiket, amit ők nagyon élveztek. 




Szombaton Zoli érkezett, vele megpróbáltunk pár használható képet készíteni a kicsikről, mivel már betöltötték a 7 hetes kort. 



Szombat délután Ági (Dior gazdi) jött át picit tobzódni a kiskutyákban, vasárnap pedig Ildikóék látogattak meg minket. Szóval vendég, vendég után érkezett. Ennek egyébként mindig nagyon örülök, mert a piciket én egyedül már képtelen lennék lekötni. Ők játszanak, szocializálódnak, én meg nyugodt vagyok, mert látom, hogy mindenki jól érzi magát. 








Forgatási szünetben a kertben :-)

A babák Ildikóval ismerkednek

Majd Nellivel :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése