2017. április 1., szombat

Spermavizsgált Volume 4.

Egyszerűen annyira remeg a kezem, hogy alig bírok írni, de ezt muszáj most és azonnal....
Szóval Maddox-szal spermavizsgálaton voltunk ugye február 23-án. A vizsgálati eredményt több szakaszban kaptuk meg. Első az azonnali eredmény amit az orvos a mikroszkóp alatt lát, a második a morfológiai (kb. 2 nap), a harmadik pedig a mikrobiológia (kb. 1 hét). Bár a morfológiai eredmény nem lett tökéletes, a korábbi vizsgálathoz képes erősen javuló tendenciát mutatott.  A doktornővel telefonon is beszéltem vagy fél órát az eredmények kézhezvétele után, és ő is megerősítette azt az elgondolásomat, hogy most már érdemes vele próbálkozni. 
Az első próba nem is váratott magára sokáig. Már a spermavizsgálat előtt bejelentkeztek hozzá, de az eredményéig nem tudtuk mi legyen. Végül úgy döntöttünk mi, - így többen érintettek ebben az ügyben - hogy megpróbáljuk lesz ami lesz. Valójában ez az alom nagyjából azóta tervben volt, mióta a szuka megszületett. Figyeltem is ahogy cseperedik napról-napra. Szép, erős, nagy méretű, jó karakterű fiatal hölgy lett belőle.
Február 25-én megérkezett hozzánk a kislány, Dina, és itt töltött nálunk 3 napot (február 25-26-27-én). Dina érkezése már elő volt készítve, Eszterrel vártuk. Mivel Maddox mellső lába a szalagsérülés miatt nem terhelhető, csak a mesterséges megtermékenyítés jöhetett szóba. A részletekbe most nagyon nem mennék bele, a lényeg, hogy a fedezést progeszteron szint mérés nem előzte meg, így csak reménykedni tudtunk, hogy valóban időben van, a mesterségest pedig házi körülmények között csináltuk meg. Szóval Dina megérkezett, én pedig előkészítettem Maddox-ot. Hogy a spermalevétel minél gördülékenyebb legyen, Maddox csak úgy találkozhatott Dinával, hogy rajta volt a póráz. Csak kicsi odaszaglást engedtem neki, majd finoman elhúztam, ezt ismételtük 3-5 percig. A lényeg, hogy nagyon akarjon próbálkozni. Ez bejött. Mire ráengedtük Dinára, már totál kész volt, szinte azonnal leadta a spermát. 3 ml-t kb. A friss sperma 2 percen belül beültetésre is került. A műveletet Eszter barátnőm végezte (nagyon-nagyon köszönöm Eszter!!!!). A beültetésnél a szuka farát meg kell emelni, hogy a gravitáció végezze a dolgát (a fara legyen ölben, a mellső lábak a földön). Dina a következő fél órát ugyanebben a pózban töltötte, és utána is fekve pihent még pár órát bent a szobában. Merthogy az egész a nappaliban zajlott. Nem mertük kint csinálni, egyrészt, hogy a többi kutya ne zavarjon bele, másrészt nehogy  a sperma hősokkot kapjon a februári hidegben. Dina csak este mehetett ki, Maddox addig bent pihent. Dina Ivyval volt együtt és olyan szexparty-t nyomtak a kertben, hogy sírtam a nevetéstől. Ivy megmászta Dinát mint egy rendes kan, ráfogott alaposan, Dina meg frankón hagyta magát. Ez vagy 2 órát ment, utána együtt aludtak el. Dina egyébként jól láthatóan nagyon felajzott állapotban volt, Flesh is fejhangon visított tőle, amikor a kerítéshez dörgölte magát. A kanok este alig akartak enni, olyan erős izgalmi állapotban voltak mindketten. Éjszaka pedig Maddox farkasként vonyította a holdat. A nem evés, az izgatottság, és a farkasordítás egyértelmű jele annak, hogy időben lévő szuka van a területükön.
Másnap és harmadnap ugyanez a volt menet. Eszter jött, Maddox felajzva, sperma levéve, sperma berakva, Dina megemelve, Dina pihentetve, Dina megetetve, Dina megszexelve Ivy által. A harmadik nap, 2-3 órával a beültetés után már összeengedtem Maddoxot és Dinát, mivel addigra már mindenen túl voltunk amin kellett, és akkor jöhetett a szórakozás nekik. Bár Maddox le nem szállt róla, mindenhova követte, az látszott, hogy a beteg lába akadályozza kicsit, nem igazán tud ráfogni, de nem is erőltette. 
A napok ezután ólomlábon teltek, a várakozás felőrölte az idegeinket totál, de Dinát a gazdái nem akarták korán ultrahangoztatni, nehogy túl korán örüljünk, majd az egész alom felszívódik, ahogy erre már volt precedens. Dina ma pontosan 5 hete érkezett hozzánk. A tulajdonosa ma hívott az ultrahang eredménye miatt. És azt mondta üres... majd azt, hogy április elseje van, és én tréfa áldozata lettem. A víz levert, még a kiskanál is kiesett a kezemből. Úgyhogy ezért még számolunk Kriszta! :-D Annyi sikertelen alom, és annyi rossz hír után, most kicsit pityeregve tudathatom; hogy az ultrahang szerint Dina egyik méhszarvában 5 kisbabát számoltak meg, a másikat már meg sem számolták, mivel a vemhesség bizonyos. Eszter hallod!!! Sikerült!!! Dina babákat vár Maddox-tól! Istenem el sem hiszem, olyan boldog vagyok! És bár én sosem tudom mit kell nézni az ultrahang képeken, mert csak fekete és fehér pacákat látok, de azért: 




Dina és Maddox babái május elején érkeznek.

folyt. köv...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése