2015. július 24., péntek

Egy mozgalmas nap

A mai nap elég sűrű volt a babáknak. A kertben kezdtek reggel nyolckor. Reggeliztek egy nagyot, eléggé sietve, mert utána rengeteg dolguk volt. Fogalmam sincs, hogy pontosan mit csinálhatnak, de néha rendesen olyan hangokat hallok felőlük, mintha építkeznének. Ezt egyébként minden alomnál hallottam ilyen idős korban. Ilyenkor lelki szemeim előtt látom őket, amint sárga munkavédelmi kis sisakban, félig lehajtott kantáros apró kertésznadrágban barkácsolnak valamit ezerrel. Amikor rájuk nézek, hogy mégis mi lehet ez, csak azt látom, hogy valamit éppen nagyon gyorsan abbahagytak. Szuper titokzatos kisbabák. 

A babák türelmetlenül várják a reggelit. 

Coraline reggeli vizitet tart
                            



A kisbabák ma átestek az első állatorvosi vizsgálaton. A dokink házhoz jött. Megnézte a nagyokat és a kicsiket is. A babák meg lettek vizsgálva, és megkapták a mikrochippet is. Nagyon jól viselték az egész procedúrát, meg sem nyikkantak. Sőt Oreo még chippezés közben is csóválta a farkát. Már azon is gondolkoztam, hogy lehet, hogy van rajta valami gomb amivel be lehet kapcsolni a farokcsóvát, ő meg ráfeküdt és nem bírja abbahagyni. :-) Mindenesetre nagyon büszke voltam rájuk, hogy ilyen jól viselkedtek. Bence (azaz Dr. Balázs Bence az állatorvosunk) szerint egy álom volt chippelni őket. Utána megállapodtunk abban, hogy valószínűleg a babáknak nem ez volt az álmuk. :-) Mindent jó alaposan megnézett rajtuk, heréket (amik úgy néz ki rendben vannak), szívhangot, stb. Mindenki OK. Azt mondta, hogy nagyon jó kondícióban lévő, egységesen növekvő alom. Meg azt is megjegyezte, hogy ez nagyban annak is köszönhető, hogy Win ilyen jó anya, és ilyen jó minőségű és nagy mennyiségű teje van. Tiszta büszke voltam Winre. 

Oreo átvizsgálás alatt....a farok mindig mozgásban

....és frissen bechippelve

Terítéken a kissé megilletődött, ámde annál bátrabb elhanyagolt kisfiú (alias Ivory Black Truffle)


Később este újabb látogatók érkeztek. Oreo leendő családja. Így a babák kaptak egy extra adag simit, meg dögönyözést. Most ettek egy nagyot és mindenki alszik. Pár óra pihi van....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése