2015. június 21., vasárnap

Collie bölcsi

A babák 6 és fél naposak. Win már kezd magához térni a szülés okozta fáradalmakból. Most már egészen fit kismama. A kölykök szívóreflexe most már olyan erős, hogy nagyjából fél óra alatt megvagyunk egy etetéssel. Persze mindig van valaki aki még visszakúszik egy kis repetáért. Az első hét végére eljutottunk odáig, hogy Win már kihagy 2 órát az etetések között. Ilyenkor pihizik a nappaliban, vagy kint a kertben. A fél órás etetés alatt a babák úgy teletömik a pocakjukat, hogy néha attól félek szétdurrannak, de csak nem...


Valamelyikük elkezdett háton szopizni, ez a többieknek is megtetszett,, így van amikor az egész brigád a hátán fekve nyögdös. Hát meg kell őket zabálni. 

Put your legs up in the air! :-)


Látszik, hogy már kezdenek hozzászokni a napi rutinhoz és nem hisztiznek ha betesszük őket kicsit a fürdőbe. Egyelőre nagyon szépen nőnek. Nincs köztük egy sem amelyik nagyon kilógna, elég homogén az alom. Kinézetre is nagyon hasonlítanak, és méretben sincsenek hatalmas nagy differenciák. Még egy pár napig azért mérjük őket. A ma esti állás:
Bal, vastag félgalléros kan: 70.6 dkg 
Jobb. vékony félgalléros kan: 62.2 dkg 
Teljes galléros kan: 69 dkg 
Majdnem gallértalan kan (Mr. T): 64.9 dkg 
Kislány (Miss M): 60.3 dkg  






A KÖR

A nap képe :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése