2016. február 23., kedd

Kisfiú

Kisfiú megérkezett. Ma éppen 3 napja. Kisfiú aki nincs, de mégis van. No de visszamegyek az elejére....
Két hónapja szállóvendégünk volt. Maddox-hoz jött egy nagyon szép tri lányka, Naomi fedeztetés céljából. Nao egyébként Ivy féltesója, apai ágról. Szóval  itt volt pár napot, aminek Maddox igencsak örült. Utána már nem volt mit tenni, mint várni mi lesz. Nekem valahogy olyan "nem sikerült" érzésem volt, ami tudom, hogy nem jó, de akkor is. Azért reménykedtem. Azután eljött az ultrahang napja. Sajnos az orvos pont azt mondta amit nem szerettünk volna hallani, hogy Nao üres. A gazdija Nikol meg volt arról győződve, hogy vemhes, de a doki mondta, hogy tutira nem. Hát elszontyolodva tudomásul vettük. Mondtam Nikolnak, hogy ne élje bele magát előre, mert akkor rosszabb. Így is elkerülhetetlen, hogy az ember meggyászolja a meg nem született almot. Arra is figyelmeztettem, hogy ne "lásson" a kutyába tüneteket. Viszont az ultrahangot kicsit korainak gondoltam/tuk, ezért még egyre sor került valamivel később. Muszáj volt biztosra menni, mert egy váratlanul beindult szülés azért elég veszélyes lehet. A szuka érdekében tudni kell, hogy egészen biztosan üres e.
A második ultrahangon is azt mondták, hogy nincs benne baba, de valamit látnak, ezért vigye vissza a gazda 1 héttel később. Na pont így lehet a frászt hozni az emberre. Akkor már nem is a meg nem született almon bánkódik az ember, hanem, hogy a szukának ne legyen baja. Az orvos azért annyit mondott nyugtatólag, hogy lehet csak egy kis béltartalom zavar be a képbe. 
A harmadik ultrahangot így elég sok idegeskedés előzte meg. Majd eljött a nap, és gazdája kíséretében Nao ismét ultrahangra ment. A vizsgálat során pedig a "béltartalom" megmozdult. Egy kisbaba ficergett a pocakban. A nagy ijedtségnek hamar vége lett, és mindenki nagyon örült, hogy mégis sikerült legalább egy kisbaba. Nao gazdijának végül is igaza volt, amikor vemhességi tüneteket látott a kutyán. 
Szóval nagyon vártuk a kis jövevényt, és reménykedtünk, hátha kislány lesz. Három napja Naonál beindult a szülés és előbújt Maddox első tricolor kisfia. Bár mindenki szukát várt (én is), mégsem vagyok csalódott, mert csodaszép kisbaba lett. Egy igazi kis alomkoncentrátum. 43 dekával született. Csóri Nao rendesen megszenvedett vele míg világra hozta. 
A három napos mérésén Kisfiú 65 dkg. Egy kis babzilla. :-) Reméljük továbbra is így lesz. Úgy tudok izgulni érte. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen. Egyen és növekedjen, ez most a legfontosabb. Alig várom, hogy lássam milyen lesz. Ez mindig baromi izgalmas. Egyik nap még törpevakond, másik nap már kiskutya. :-) Úgyhogy; hajrá babzilla!

Frissen szottyos kiskutya....

....aki azonnal rácsatlakozott a gazdatestre...



.......és nem ereszti :-)


UI: .... extra köszönet Márti! Mindenért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése