2015. szeptember 8., kedd

Kis k'ák

A babák ma lettek 12 hetesek. Fogalmam sincs mennyi lehet a súlyuk jelen állapotukban, de biztos, hogy meghaladja a 6-7 kilót. Majd megpróbálom megmérni őket. Átestek a harmadik oltásukon, egy alapos állatorvosi vizsgálaton, és kaptak egy újabb adag féreghajtót. 
A hátukon már kezd nőni a felnőtt szőr, jelenleg tarajosgőte állapotban vannak. Amúgy még puha babaszőrük van, és perecillatú kis hajuk. A napjuk minden reggel ugyanúgy indul. Igyekszem valami féle rendszert vinni az életükben, mert az biztonságot ad nekik. Szóval reggel megyek és kiengedem őket a helyükről, és van 1-1.5 óra szabad foglalkozás amit általában rohangálással töltenek. Ivy jön velem, így a kicsik az ő fején ugrálnak, nem az enyémen. :-) Onnan tudom, hogy kezdenek fáradni és éhesek lenni, amikor megtámadják a kajás-zsákot, mert azt hiszik önkiszolgálhatnak, de.. NEM! Majd én porciózok. Szóval ők rohangálnak veszettül, míg én utánuk, meg a többi felnőtt után takarítok, vizeket cserélek, elpakolok. Majd jön egy kis humán body kontakt.... azt nagyon szeretik. Felveszem egy negyed órára mind a kettőt és jól megburgálom a kis testüket. Ivy kicsit féltékenykedik, utána keres más elfoglaltságot. Az biztos, hogyha látogató jön, azt ellepik a babák. Nagyon szeretetéhesek, minden pusziért, simogatásért nagyon hálásak. A hasvakarás meg külön állapot, attól teljes extázisba kerülnek. 
Amikor már fáradnak és csak a kaja érdekli őket, visszaviszem őket a helyükre, kapnak reggelit és délutánig alszanak. Ezt naponta háromszor ismételjük. Az esti játék a legnagyobb, hogy szépen átaludják az éjszakát. 

Mr. T azaz Caviár úgy döntött, hogy Luca nem tudja egyedül felvenni a cipőjét, és majd ő segít neki. 



Majd Mamba is segítő Orsit akart játszani... így már ketten voltak Luca segítségére



A kertben sem akartak nagyon eltávolodni, csak Ivy legelészett békésen a háttérben



A kedves és segítőkész kiskutya puszi-jutalomban részesül, aminek igencsak örül



sőt... mondhatni elalél tőle



egészen elernyedt a kis teste a nagy szeretgetésben



Közben Mr. T felfedezte a titkos, csipogós kerti sonkát a fűben



A kerti sonka mindenkit játékra csábít






Ha kicsit megfújod a kiskutyát, esztelen puszizásba kezd.. no persze nem árt előtte pár falat rántott csirke :-)




A rohangálásnál jobban csak az együtt rohangálást szeretik a várszomjas kis k'ák



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése