2014. október 13., hétfő

Szülinap, kiállítás, egyebek...

Hát mindenekelőtt nagyon boldog születésnapot szeretnék kívánni a három kisbabámnak, Lizának, Kókuszkának és Ivy-nak! Tegnap lettek 1 évesek. Tök közhelyes, de tényleg rohan az idő. Ivy és a testvérei gyönyörű, nagy kutyákká cseperedtek. Külön öröm, hogy a hétvégén Liza (Mistress Maleficent) gazdijával találkozhattam és beszélhettem, nagyon örültem neki. 

Előbb egy kicsit visszaugrok az időben. Az augusztusi kiállítások után szeptemberben Kecskeméten voltunk, ahol Ivy teljesítette a Hungaria Junior Champion cím feltételeit. Majd a hétvégén (okt. 11.-12.) Komáromban címet ugyan nem, de pontszerző helyezést kapott, így teljesítette a Junior Club-Star feltételeit is. Nem is gondoltam arra, hogy ez még ebben az évben összejöhet, így iszonyatosan örülök neki. A címeket persze hivatalosan majd csak akkortól birtokolhatja, ha megkapja az ezeket igazoló okleveleket.  

Ivy féltestvérére, Dior-ra is hihetetlenül büszke vagyok, mert ő messze túlszárnyalta minden elképzelésem azzal, ahogy eddig ebben az évben teljesített. Persze ez csak úgy lehetséges, ha van mögötte egy olyan gazdi, mint Ági, akinek nem tudok elég hálás lenni ezért.

Agent Provocateur Fleur du Mal "Dior"



Dior Komáromban Ágival a ringben (fotó: Pintér Andrea)


Ivy mostanra alaposan belekóstolt a kiállítási életébe. Én úgy látom, hogy egész jól érzi magát a kiállításokon, mert nagyon sok simit és finom falatot kap, meg rengeteg új barátot ismer meg. Egyik kis barátja, Sam ugyanazon a napon született amikor Ivy-ék, vagyis 2013. október 12-én. Miután mindketten kiállításon voltak aznap és keményen dolgoztak, a munka végeztével kaptak egy kis extra szülinapi nasit Ádámtól, Sam gazdájától.

A két szülinapos Ivy és Sam, Zolival....

...majd Ádámmal és a kezemmel :-)


Ivy a ringben (fotó: Farkas Márta Barbara)


és lazulás közben :-)

És végül, de nem utolsó sorban, szeretnék egy csoportképet megosztani, aminek különlegessége, hogy rekordszámú blue merle collie jelent meg a szombati kiállításon, így készítettem róluk egy csoportképet. :-) Egy kutya ugyan lemaradt, amit nagyon, de nagyon sajnálok, de így is 11 blue merle collie van a képen.


Felső sor balról jobbra:
Rineweld Gift From The Lord "Gidion" (champion osztályos kan)
Rineweld Chesterfield "Hypo" (champion osztályos kan)
Blue Marine "Devil" (nyílt osztályos kan)
Rineweld Cleopatra’s Mystery "Malkia" (champion osztályos szuka)
Alsó sor balról jobbra:
Samurai In Blue Kimono Sixth Sense "Sam" (fiatal osztályos kan)
Nolyanna Lux Blue Atlantis "Merlin" (minor puppy osztályos kan)
Bright Side Of Life In Sherborne "Sheena" (nyílt osztályos szuka)
Agent Provocateur Heatherette Blue "Ivy" (fiatal osztályos szuka)
Rineweld Great Leon "Leon" (nyílt osztályos kan)
Agent Provocateur Fleur du Mal "Dior" (növendék osztályos kan)
Cry For The Moon in Sherborne "Nessie" (nyílt osztályos kan)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése