2015. június 28., vasárnap

A 13. napon

Az elmúlt napok elég eseménydúsak voltak, bár nem elsősorban a babák miatt, hanem inkább a felnőttek adtak némi extra elfoglaltságot. De ezt most nem részletezném.

A babákat ma megint megmértük, most utoljára. Egy kiló felett már nem mérjük őket.
Bal, vastag félgalléros kan: 117 dkg 
Jobb. vékony félgalléros kan: 105 dkg 
Teljes galléros kan: 120 dkg 
Majdnem gallértalan kan (Mr. T): 112 dkg 
Kislány (Miss M): 107 dkg  

A kicsik kb. 3.5-4 óránként szopiznak. Win most már tud rendesen pihenni, meg mi is valamivel lazábban vagyunk. Úgy esznek, majd elröpülnek azokkal a törpe-Dumbo fülekkel.



Ma csaptunk egy jó nagy takarítást a babaszobában, meg megpucoltuk Wint. Kicsit megint kozmetikázni kellett, mert még jön belőle némi váladék. Karmot is fogunk a bébiknek ma még vágni, mert nagyon gyorsan nő nekik, és nagyon éles, kampós kis karmuk van. De ami a legfontosabb, hogy pénteken elkezdett kinyílni a szemük, úgyhogy most néznek ezerrel mindenfelé. Például ki az alomládából.


Ölbe-fókabébi

Kézbe-fókabébi

Már kommunikálni is lehet velük valamennyire. Zoli kedvenc kiskutyája, a teljes galléros kan - akit Oreo-nak hívunk - már rendesen csóvál és megy hozzá ha ott van. Próbálkoznak felállni is. Még nem megy nekik teljesen, de azért emelgetik a kis sej-hajukat. Vagy a fejüket. Azért néha jól jön egy élő fejtámasz.



Nekem nincs kedvencem, mindegyiket nagyon szeretem. Olyan kis cukorkák, hogy az ember egész nap tudná babusgatni őket. Azután jól nyakon-pisilnek, meg a tenyerembe kaksiznak, és vége a meghitt pillanatoknak. Ugatni is szeretnének, csak még elég furán megy. Nem úgy mint a visítás, mert azért már díjat is kaphatnának. Apropó díjak: idén is kerestük az MGM arcát, és azt hiszem már meg is van a nyertes. Akkor őt hivatalosan fel is konferálnám; az MGM 2015-ös arca, nem más, mint: A KISLÁNY! (Visszaszívtam..... lehet, hogy mégis van kedvencem. Asszem a kislány. Nagyon nagy forma :-)

 - Ez így nem az igazi kisbaba, nagyobbra kéne nyitni a szád! 
- Ok! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
- Na most tökéletes volt!


A nap képe:

Hmm, nyam-nyam-nyam-nyam-nyam...tej.


Ne fotózzanak, kérem ne fotózzanak! 
Na jó.... egy kép mehet. Így. Így csinos vagyok. :-)

Szóval telnek-múlnak a napok. A babák szépen nőnek erősödnek. Szemek nyitva, állás gyakorolva jelentem. Holnap féreghajtás. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése