2013. november 24., vasárnap

Papírmunkák, egyebek

Szerettem volna ma pár fotót készíteni a babákról kint az udvaron, de sajna az időjárás keresztülhúzta a számításaimat. Egész nap ömlik az eső. Majd egy videót azért a következő etetésnél megpróbálok alkotni.


A kiskutyákhoz, nagykutyákhoz kapcsolódó napi teendők mellé lassan egyéb ügyeket is intézni kell. Hét elején meg kell kapniuk a kicsiknek a harmadik féreghajtást. El kell vinni őket chippeltetni, átvizsgáltatni az állatorvoshoz, és megkezdődnek a szűrővizsgálataik is. A szűrővizsgálatokhoz még időpontos is kell kérni, mert oda nem lehet csak úgy menni. Szóval a babák a jövő héten első alkalommal fogják elhagyni a házat. 
Jelenleg próbálom összeállítani a jövő heti teendőket, hogy melyik napra mi jusson. Azt is be kell kalkulálni, hogy többen is jönnek megnézni a kicsiket. Nagyon várom, hogy végre a kicsik apjának gazdája is lássa mit alkottak anno, azon a kellemesen meleg szeptemberi napon a mi szemünk fényei. 
A babák egyébként jól vannak. Nagyon élénkek, rengeteget játszanak, szaladgálnak, esznek mint a gép, és simiért sóvárognak. Ebből kapnak is rendesen. Annyi időt töltök velük amennyit csak lehet. Egyrészt a szocializáció miatt, másrészt mert imádok velük lenni. Ennek az időszaknak pedig hamarosan vége szakad, hiszen ha minden jól megy, nemsokára új családjukhoz költöznek. Nekem az a legfontosabb, hogy a babák olyan helyre kerüljenek, ahol  igazi családtagként bánnak velük, szeretik őket, foglalkoznak velük és mindent megkapnak amire csak szükségük van. Remélem ez így is lesz. Minden más csak másodlagos. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése