2013. november 25., hétfő

Boldogság nap

A nap eleje a szokásos dolgokkal indult. A kicsik ettek, ittak, szaladgáltak, aludtak. Próbáltak nekem segíteni a házimunkában, ami annyit tesz, hogy mindenhová követnek és lesik mit csinálok. Most már annyiszor láttak mosni, meg felmosóvizet cserélni, hogy szerintem pár nap múlva nekik is menni fog. :-) 
Az ágyneműcsere iránt is nagy érdeklődést mutattak, állandóan ugráltak fel-le az ágy szélén, nehogy lemaradjanak egy mozzanatról. Közben persze magukat is szórakoztatták egy kis testvéri civakodással.


Az este azonban igazi nagy élményt tartogatott számukra. A babák imádják ha vendégek érkeznek. Futkorásznak, ugatnak, csócsálgatnak, csóválnak ami a csövön kifér. A kedvencük az emberi test megmászása. Ráülnek az ember hátára, átmásznak a lábakon, nekik egy földön fekvő ember kész kalandpark. Ezért jól láthatóan nagyon örültek, amikor ma Alex, Márti és Timi meglátogatott minket és több órán át hancúroztak velük. Kaptak sok pocaksimit is, amit különösen imádnak, ezt általában egyéni citeraszólóval hálálják meg. 


A végére annyira elfáradtak, hogy Kókuszka el is szenderedett kicsit simi közben Márti ölében. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése