2013. október 20., vasárnap

Csendes éj, afterparty és breaking news

Breaking News: Ma olyan jó hírt kaptam, hogy egészen feldobódtam. Az előző alomból származó egyik blue merle kan, bizonyos Dior (Agent Provocateur Fleur du Mal), a mai napon fiatal osztálygyőztes lett a komáromi kiállításon. Az osztályba 5 kutya volt nevezve, egy külföldi bíróhoz, így különösen örülök a dolognak. A gazdinak és Dironak, innen is nagy gratula!
Picikét offolok és dobok is egy képet a baba Diorról, aki szintén Win fia, és majd egy éve látta meg a napvilágot ugyanebben a szobában. Persze már nem ilyen kicsi, de imádom ezt a képet róla.

Csendes éj:
Az éjszakánk az eddigiekhez képest elég jól alakult. Win szemlátomást valamivel jobban érzi magát, evett is rendesen, és végre aludt is néhány órát. És nem az alomládában, ahol a kicsik egész nap bugiznak a fején, hanem mellettem, a nappaliban. Végre Zoli is aludt egy jó, így már sokkal jobb kedvvel, felfrissülve vághattunk neki a mai napnak.
Reggel viszont láttam amint Win földet eszik a kertben, ez pedig arra utal, hogy valószínű egyéb vitaminokból, ásványi anyagokból is hiány lehet a szervezetében. Holnap első utam az állatorvoshoz vezet és veszek neki valamilyen szoptatós szukáknak ajánlatos multivitamint, mert ezek a törpe buldózer raptorok kiszívják csóriból az életerőt. S mielőtt Win már csak nyomokban tartalmazná Wint, lépni kell valamit. Most már többször próbáljuk őt kint tartani a babaszobából, hogy pihenjen kicsit és legyen elegendő idő a tej újratermelődéséhez. Most már a kicsiknek sincs arra szükségük, hogy non-stop szopizzanak. Az infrát is megritkítottuk, mert a szobában anélkül is 27-28 fok van. Így Winnek sem lóg a nyelve állandóan. A tegnap tartott nagy magnézium-party egyébként mindannyiunknak jót tett, ma mindenki nyugodtabb, a kölykök is szépen átaludták az éjszakát. Remélem, hogy a következő pár nap csendesebb, idegeskedésektől mentes lesz. Egyébként nagyon fura, hogy már 8 naposak, olyan mintha tegnap születtek volna.

Tri szuka magnéziumos-kábulatban :-)
Blue szuka ugyanígy
Afterparty a tejivóban :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése