2013. december 19., csütörtök

Játékosság

A babák nagyon szépen fejlődnek. Szombaton lesznek 10 hetesek, a súlyuk elérte a 6 kg-ot. A legnehezebb most már nem az etetés, vagy más vegetatív dolgok, hanem a rengeteg foglalkozás, játék amit napi szinten igényelnek. Bár adok nekik rengeteg szórakoztató eszközt; játékot, rágókát, és egymással is remekül elvannak, azért azt szeretik a legjobban, ha valaki játszik velük, mert semmi sem izgalmasabb számukra mint az ember. Nagyon kíváncsiak, minden érdekli őket. Állati édesek amikor nem értenek valamit és attól teljesen bepörögnek. 



Azt hiszem az eddigi szocializációjuk elég jól sikerült. Az emberektől abszolút nem félnek, sőt láthatóan igen jól érzik magukat ember-társaságban. A többi kutya iránt is aktívan érdeklődnek, ma Yzma féltesójukkal váltottak pár szót. Elég magabiztos kölykök. Amikor valami mozgás van az utcán, és ők a kertben vannak, úgy pózolnak, feszítenek, figyelnek, jeleznek a kerítés mentén mint a nagyok. Nejlonzacskót rázok, porszívózok, bármit csinálhatok, ők meg se rezzennek.  
Jelenleg napi háromszor esznek, rengeteget alszanak és játszanak. Minden nap átnézem őket alaposan, hogy minden rendben van e velük. Hamarosan aktuálissá válik a következő oltás és féreghajtás is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése