2013. szeptember 17., kedd

Előzmények

Ennek a blognak a megkezdését már jóideje tervezgetem. Nem is annyira másoknak, inkább magamnak gyűjtöm az információkat, hogy el ne felejtsem. Már az első alomnál is szerettem volna dokumentálni a történéseket, de még annyira tapasztalatlan voltam, hogy minden más jobban lekötött, így nem került rá sor. Ez tulajdonképpen afféle kutya-baba blog.
Winnie kutyám és az ő hamarosan születendő babái.
Ez a harmadik alom ami nálam születik. Nagyon várom a kicsik érkezését, bár ilyenkor mindig van bennem egy kis félelem is, nehogy valami baj legyen, de a negatív gondolatokat igyekszem elhessegetni.
Szóval: Winnie augusztus 1-én kezdett el tüzelni. A fedezést 2 progeszteron szint mérés előzte meg. Az elsőnél még nagyon nem volt időben, a másodiknál viszont pont igen. A tüzelés 12. napján ejtettük meg a fedezést, természetes úton. Winnie és az apakutya jelölt Hirto augusztus 12-én találkoztak és el is hálták a násztáncot. Szó szerint. Nagyon szimpatikusak voltak egymásnak, így az ismerkedést egy nagy ugrabugrával, játékkal kezdték. Ahogy láttam Win tökéletesen elégedett volt a választásommal. Szóval megtörtént aminek meg kellett történnie, majd pár hét várakozás következett. Szeptember 12-én este vemhességi ultrahang vizsgálatra mentünk, ahol a doki közölte, hogy 3 kiskutyát lát benne. Bár többre számítottam, így is nagyon örültem neki, hogy egyáltalán sikerült a dolog. Így hát megkezdtük az előkészületeket.
Win (tricolor) és Hirto (blue merle):


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése